Poduzeće za grafičko-izdavačku
djelatnost, tisak, trgovinu na
veliko i malo i posredovanje d.o.o.

Bistranska 19, 10000 Zagreb
tel.: 01 3639 987
fax: 01 3639 393
e-mail uprava: intergrafika@zg.tel.hr
e-mail proizvodnja: tisak@intergrafika.hr
 

 
 


 
 

Tiskara i proizvodnja nudi vam oblikovanje i izradu svih vrsta proizvoda i papira:
TISKANICE, BLOKOVSKU ROBU, PAPIRNATE VREĆICE svih vrsta, BESKONAČNE OBRASCE (bianco i s tiskom), različite vrste SITNE PAPIRNE KONFEKCIJE (pr. vizitke, letci, razni promičbeni materijali i sl.), KUVERTE, ETIKETE, magnetne KARTICE i NALJEPNICE na arku i u roli, te različite vrste BROŠURA, ČASOPISA, KATALOGA, MAPA, KNJIGA kao i sve druge vrste papirnatih proizvoda prema vašem zahtjevu ili uzorku.

Prilikom izrade tih proizvoda možemo se rukovoditi vašim oglednim uzorkom, a prema vašem zahtjevu možemo izraditi i ponuditi vam i idejno rješenje, oblikovanje i dizajn vašeg proizvoda.

Velika je odgovornost menadžmenta svakog privrednog subjekta prepoznati "zdravog privrednika".Povjeravajući nekome izvršenje posla preuzima se odgovornost za odabir kvalitete, poštivanje rokova izrade i isporuke, mogućnost interventnog rješenja hitnih isporuka i svakako kvalitetnu i pouzdanu financijsku podršku vezanu uz rokove i načine naplate preuzetih obveza.

Proces proizvodnje vašeg proizvoda objedinjujemo na jednom mjestu, tako da s ponosom možemo reći da možemo kvalitetno i na vrijeme izvršiti svaki zahtjev koji se pred nas postavlja.

Od ideje do gotovog proizvoda zahtjevan je proces koji ćemo vam predstaviti kroz pojedine odjele naše tiskare: